Гордон натякнув, які “великі події” відбудуться найближчим часом: “Переверне всю історію вlйнu”

Дмитро Гордон переконаний, що удари по арсеналам — це лише перші добрі новини, але найцікавіше попереду.

Головні події розгортатимуться у період з 1 жовтня до 5 листопада поточного року, вважає Дмитро Гордон. До виборів у США ми станемо свідками грандіозних подій, які наблизять нашу перемогу.

Про це Дмитро Гордон розповів у спілкуванні з Василем Головановим на каналі YouTube.

Журналіст анонсував важливі для України події: “Перед виборами в США все й відбудеться головне, а тепер переходимо до деталей. До 1 жовтня чекайте на великі події. Я відкрию трошки завісу і скажу, що багато в чому вони будуть викликані успішним турне Зеленського США. Чому я говорю успішним? Тому що знаю, що це турне буде успішним.“.

“Виходячи з результатів візиту Зеленського до США, а вони будуть відмінні, будуть на щось закриті очі і буде щось відбуватися, що з 1 жовтня по 5 листопада переверне всю історію війни і “покладе” Росію “на лопатки”, може , не до кінця, але “покладе” сильно”, – наголосив Дмитро Гордон.

Також відомий блогер зазначив, у якому стані російська армія: “До речі, ось Ви заговорили про удари українських спецслужб по військових базах. Треба розуміти, з ким ми маємо справу. Розмови про те, що російська армія “друга у світі”, все це смішно. Російська армія ніяка не велика. Вона просто спадкоємиця радянської армії із озброєнням радянської армії, з тупістю радянської армії, але такого злодійства за Союзу не було. Російська армія – це армія злодіїв, мародерів та розкрадачів“.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *