Годину тому! Вuр0дкu – арештувати: Киву накрили. “Р0зсtрілятu”: Українці піднялись, винесли ОПЗЖ. Почалось

Розмови щодо параду в честь дня Незалежності не вщухають і досі. Українці в ейфорії згадують парад з нагоди 30-тиріччя України. Проте не всі такої хорошої думки, однак про це згодом.

Українці ж плакали від гордості за свою Батьківщину, шанували загиблих воїнів, вітали колони захисників та милувались військовою технікою, яка допомагає нашим бійцям стояти на стражі безпеки.

На початку параду президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 28 липня Дня української державності. Після цього він звернувся до громадян та гостей святкового заходу. Привітати Україну з Днем Незалежності приїхали делегації та поважні гості.

У своїй промові, Зеленський потролив Януковича та не пригадав Порошенко. А його дружина Олена Зеленська привітала Україну з Днем Незалежності патріотичним відео.

Президент надав державні нагороди з нагоди Дня Незалежності та посмертно присвоїв звання Герой України співаку Назарію Яремчуку. Під час урочистих заходів стало відомо, що декорації СРСР з Алеї Героїв Небесної Сотні були потрібні для святкового дійства.

Українці та гості країни побачили марш та святкові колони військових підрозділів, службових собак та державного оркестру. У небі пройшла колона авіації – сльози гордості викликала легендарна “Мрія” – найпотужніший у світі транспортний літак Ан-225. МіГ-29 та британські “Тайфунами” відтворили над Майданом кольори українського державного прапора.

Сам Зеленський також розплакався під час прямої трансляції військового параду.

Після параду у Раді пройшло урочисте засідання до Дня незалежності. Там депутати підтримали законопроект про великий Державний Герб України.

Ввечері у Києві відбувся святковий концерт, і здавлося б все чудово та прекрасно.

Якби зовсім недавно, своїх 5 копійок вирішив вставити Ілля Кива, скандальний депутат проросійської партії ОПЗЖ.

Ілля Ківа запропонував в Facebook заарештувати президента України Володимира Зеленського після участі у військовому параді розробленого ще при Радянському Союзі літака “Мрія”.

“Літак” Мрія “, викликавши гордість і величезні емоції у глядачів, дуже символічно відобразив перевагу ” окупаційного ” Радянського часу, технологій, промисловості над жалюгідною дійсністю сьогоднішньої ” Еезалежної “, – іронічно написав Кива.

Парламентарій заявив, що проліт розробленого в СРСР літака – це “найкраща пропаганда радянського режиму і часу”.

“Ідіоти і цинічні, моральні виродки, арештуйте тепер Зеленського за пропаганду і популяризацію комуністичного режиму, стаття ж є”, – з іронією запропонував проросійський депутат.

Ех мабуть правий був голова комітету Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв, коли із трибуни Верховної Ради в свій час заявляв, що повсталий український народ має розстрілювати одну фракцію. Тоді він вказав рукою на ОПЗЖ.

Депутати-сателіти кума Путіна спитали Потураєва, коли вже “закінчиться епоха бідності”

Тоді, коли закінчиться епоха брехні, зазначив Потураєв, натякнувши на безглуздіть та абсурдність заяв таких персонажів як Кива і КО.
А закінчиться вона тоді, коли повсталий народ витягне цю фракцію, сукупний статок якої можна порівняти з бюджетом України і розстріляє, – закінчив Потураєв. Варто зазначити, що українці стали на сторону Слуги народу, та підтримують Потураєва в його заявах.

Ну а ми хочемо сказати, що Кива вже не вперше заслуговує на те, аби за нього взялась СБУ. Його заяви – це просто рай для пропагадистів РФ, які вдало використовують ці картинки, аби продовжувати вішати лапшу на вуха своїм громадянам, та вести інформаційну війну проти України.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *