Ганьба на всю країну! Бондаренко пристидив його, соромно дивитися в очі: Тепер всі знають правду

Заступник міністра МВС Арсена Авакова Антон Геращенко у прямому ефірі зганьбився заявами про роботу “Епіцентру”.

Про це він сказав в ефірі телеканалу “НАШ”.

Так, Геращенко, дискутуючи із мером Черкас Анатолієм Бондаренком, заявив, що міський голова перебільшує свої заяви про роботу гіпермаркету “Епіцентр” в умовах карантину.

“Щодо “Епіцентру”. Наскільки мені відомо, там було прийнято рішення, що вони можуть торгувати тільки дезінфікуючими засобами. Якщо в Черкасах “Епіцентр” порушує ці правила, або в інших, я буду звертатися… і буде прийнято рішення про закриття. Якщо в Черкасах в “Епіцентрі” працюють інші відділи, крім тих, які продають дезінфікуючі засоби, будемо реагувати жорстко”, – сказав він.

Це обурило усіх в залі, адже всім відомо, що гіпермаркети в умовах карантину торгують усією наявною продукцією.

Після цього Геращенко заявив, що уточнить інформацію.

Що цікаво перед цим, мер Черкас заявив, що на початку карантину міська влада з поліцією закривали в місті будівельний гіпермаркет “Епіцентр”, однак через день він знову відкрився.

“Коли Кабмін прийняв постанову про карантин, і коли у нас перші дні він почав працювати, ми закрили його разом з поліцією. Ми закрили його! Але ж зрозуміло, що потім все це діло працює, він відкрився, і у нас шалені там черги”.

“Ми його закривали у перший же день. Навіть наш начальник поліції Олександр Кокоба працював над цим питанням. Ми їх закрили на один день, а далі вони відкривалися і спокійно собі працювали, – заявив він.

На питання, як це можливо і чи хтось “кришував” “Епіцентр”, Бондаренко відповів: “Я не можу цього знати, тому що займався іншими справами: господарськими справами, поповненням бюджету, лікарнями”.

Ще дивніше у цьому скандалі вчинив заступник Офісу президента, який раптово “скасував” розпорядження Кабміну через ситуацію з “Епіцентром”.

Кирило Тимошенко, відповідаючи на запитання, чому “Епіцентр” працює в розпал карантину, а інші господарські магазини зачинені, заявив, що компанії самі вирішують, працювати їм чи ні.

Водночас заступник голови Офісу президента визнав, що, за рішенням Кабміну, продуктовим магазинам під час карантину працювати можна, а ось для господарських діють обмеження.

Так, відповідаючи на питання, чому для “Епіцентру” створили окремі умови, за яких вони працюють у повному обсязі та не дотримуються заходів безпеки, Тимошенко сказав: “Не знаю, я там не був”.

А на уточнення, чому не всі господарські магазини працюють за прикладом “Епіцентру”, заступник голови Офісу сказав: “Це рішення самих компаній, працювати чи ні”.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням Кабміну, в період карантину заборонено роботу всіх непродовольчих магазинів, зокрема і будівельних. Однак “Епіцентр” при цьому працює. Так що твердження Тимошенка явно не відповідає дійсності.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *