На своїй сторінці в Фейсбук Антін Мухарський написав допис. Публікуємо мовою оригіналу.

В ЗАХВАТІ ВІД КИЄВА

Останнім часом багато мандрую світом. Сьогодні доля занесла до Києва…

Перші враження: БАГАТО БІЛИХ ЛЮДЕЙ))) Дуже багато!!! Просто повно… майже ніде такого в світі не побачиш!! Ані в Європі, ані в Гамериці ніде … вже…

Місто монументальне і дуже затишне. Ландшафтне. Повно ресторанчиків, кав’ярень… все дешево!! Аж до смішного… Кава – 1 євро, шикарний тортик – 2.

Місто містичне, просто містомістичне якесь місто… Оцей храм Андрія Первозванного над усім старим центром, Володимир над Дніпром, тут же ж тобі Чорнобиль тур, оголошення про ‘ясновідящую з монастиря’, відьми, що торгують вишиванками на Андріївському узвозі, дитячі майданчики мого дитинства…

Єдине що насторожує – насторожені білі люди…якісь такі всі на стрьомі, наче зараз трапиться якась х…ня. Не скажу, що агресивні, але такі знаєте, смурні, з підозрою у очах: а чи не хочеш ти мене наїбати міл чєловєк?? Або: чьо ти тут ходішь либішься, дебіл!? Фсьо х…йово в странє… всє ми в жопє!!!

Скажу як досвідчений мандрівник: це ви ще жопи не бачили, дарагіє таваріщі!!! Бо хтось хоче вас у цьому впевнити, щоб ви були сумні та заклопотані. Жопа – в душі!! Виколупайте її звідти і все буде добре.

І чого не жити, радіючи, що доля тобі випала жити у такому красивому місті?? Їй бо, якби жив в Києві – ходив би м всім розповідав, як офігенно жити в Києві!!))

Що скажете, друзі, кияни??

П.С. Доречі “жопа в серці” , або “жопа в душі” – гарна назва для поетично-ліричної збірки. Дарую.. кому треба беріть безкоштовно))

За матеріалами сторінки в Фейсбук Антіна Мухарського

Джерело: bestpost.co.ua