Дощі та похолодання до +11° вдень: шість областей України завтра накриє осінь

Україну починає накривати справжня осіння погода, яка завтра прийде до західних областей країни.

У понеділок, 30 вересня, на території України очікуються суттєві зміни у погоді, включаючи значне похолодання у західних областях. Згідно прогнозу Українського гідрометеорологічного центру погода відрізнятиметься залежно від регіону країни.

Західні області:

На заході країни, включаючи Львів, Луцьк та Івано-Франківськ, очікується прихід суворої осінньої погоди: хмарність та опади у вигляді дощу. Температура повітря коливатиметься в межах від +6°C до +8°C вночі та від +9°C до +13°C вдень. Це найважливіше зниження температури протягом останніх тижнів.


Центральні області:

У центральній частині України, зокрема у Житомирі та Вінниці, також прогнозуються дощі. Однак денна температура повітря буде суттєво вищою, до +17 градусів.

Північні області:

На півночі країни, включаючи Чернігів, прогнозується мінлива хмарність, подекуди сонячно. Температура повітря вдень буде до +19…+21°C.

Східні області:

У східних областях України, таких як Харків, Луганськ та Донецьк, очікується ясна та сонячна погода. Температура повітря вдень досягне +23°C – +26°C, вночі – від +12°C до +15°C.

Південні області:

Південні регіони, включаючи Одесу та Крим, радуватимуть жителів сонячною погодою. Денна температура підніметься до +23°C – +25°C.

Таким чином, на Україну очікує різнорідна погодна картина з дощами та похолоданням на заході та центральних областях та теплою сонячною погодою на півдні та сході.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *