Дан Балан вплинув? Тіна Кароль засвітила помолоділе обличчя без макіяжу

Тіна Кароль поділилася трепетним відео, ніжно посміхаючись на камеру

Відома українська співачка, тренер шоу “Голос країни” Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали, як 35-річна красуня виглядає без макіяжу зблизька, опублікувавши ніжне селфі. Так, на відео артистка позувала без краплі косметики, підставивши обличчя сонцю, і грайливо посміхаючись, поки їхала в автомобілі. Варто відзначити, що раніше і сама Тіна виставляла цей кадр в Сторіс, однак численні фолловери звикли бачити Кароль в розкішних вбраннях, з фірмовою зачіскою “голлівудські локони” і яскраво-червоною помадою на губах.

Наше сонечко❤

Фолловери не пройшли повз: “Кохана❤️”, “Солодка, квітуча 🌸❣”, “Щаслива улибашка😻”, “коли вона посміхається…. я вмираю від краси”, “❤️❤️❤️Сама сама 🤗🤗🤗”, “намистинка♥️”, “Любімкаа😍😍😍 сонечко ☀️”, “Так люблю, коли наша дівчинка посміхається 😻❤️”.

Варто нагадати, що раніше Кароль продемонструвала стійку на руках, позуючи в кімнаті свого заміського будинку і примірявши облягаючий костюм ніжно-рожевого кольору, який вигідно підкреслив форми Тіни. До речі, красуня не припиняла заняття спортом навіть на самоізоляції, часто виставляючи прискорені ролики з домашнього спортзалу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *