Британія об’єдналась у підтримці! Путін повинен зазнати невдачі – Джонсон не стримався

Велика Британія об’єдналася у своїй підтримці українського народу, про це сказав у  відеозверненні прем’єр-міністр країни Борис Джонсон.

Я був вражений тим, як британська громадськість відреагувала на жорстоке вторгнення Росії в Україну. Від громадських груп до спортивних клубів та бізнесу – всі у Великій Британії об’єдналися у своїй підтримці українського народу, – наголосив Джонсон.

Він подякував всім, хто так наполегливо працює, щоб підтримати Україну та українців після вторгнення Росії, зокрема і представникам української діаспори.

Також Джонсон нагадав про механізми для українців, що проживають у Британії, як можна допомогти або перевезти своїх постраждалих від війни родичів до себе.

Абсолютно необхідно, щоб Володимир Путін зрозумів, що цей жахливий, варварський напад не може мати успіх і що він зазнає невдачі. І повірте мені, я думаю, що так буде. Путін повинен зазнати невдачі. Дякую вам за все, що ви робите. І слава Україні!, – заявив Джонсон.

Вчора він наголосив, що зараз світ «повертається спиною» до президента РФ Володимира Путіна та його режиму, та заявив, що захоплюється хоробрістю й спокоєм лідера України Володимира Зеленського, героїзмом і рішучістю українців. На думку британського прем’єра, глава Кремля «серйозно прорахувався».

Джонсон наголосив: США та ЄС посилюватимуть санкції проти РФ, якщо агресія з її боку проти України не припиниться. 1 березня Велика Британія  запровадила нові санкції проти РФ. Вони включають економічні обмеження проти фінінститутів РФ та заборону на захід російських суден у порти країни.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *