“Борщ назавжди..!”, – перша ракетка України Світоліна нагадала всьому світу, звідки вона родом

Перша ракетка України, бронзова олімпійська призерка Еліна Світоліна продемонструвала всім, що вона українка.

Прославлена ​​спортсменка Еліна Світоліна розповіла, яке блюдо їй подобається найбільше, причому настільки, що вона знаходить його за тисячі кілометрів від рідної Одеси.

Спортсменка розмістила на своїй сторінці в Instagram фото, зроблене в Ukrainian Village – історичному районі американського міста Чикаго, де проживає багато вихідців з України.

На оприлюдненому фото 26-річна спортсменка сидить за столом в ресторані, а перед нею тарілка борщу, сметана, шматок чорного хліба і перо зеленої цибулі.

Image
 “Борщ тече в моїх жилах”, – таким підписом англійською супроводила знімок Світоліна.

 Цей зворушливий і патріотичний пост спортсменки протягом перших кількох годин після його розміщення набрав більше 40 тисяч лайків і близько 250 коментарів.

“Не можна бути такою милою. Борщ, посмішка, футболка. Ми-ми-ми.

Сметана і чорний хліб … Ідеально!

Борщ назавжди.

Козачка!

Смачного.

Прекрасна україночка.

Еліна, Ви найкраща! “- пишуть в коментарях на адресу прославленої спортсменки.

Для довідки: Еліна Світоліна родом з Одеси.  Вона знаменита українська тенісистка, ракетка номер один України, бронзовий призер літніх Олімпійських ігор – 2020 на Токіо в одиночному розряді, переможниця 17 турнірів WTA.  Світоліна також переможниця одного підсумкового турніру в одиночному розряді.

Найвище досягнення спортсменки, крім олімпійської медалі, перебування на третій позиції в світі серед тенісисток, які виступають в одиночному розряді.

Нещодавно Світоліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса.  Після весільної церемонії вона змінила своє прізвище у соціальних мережах, вказавши прізвище чоловіка.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *