Блогер: “А шо ця Україна зробила для мене?” – Як показує практика, коли стається біда, то вони враз стають громадянами.”

“А шо ця Україна зробила для мене”?

Це типова відмовка представників населення України, які не хочуть бути її громадянами. Не хочуть будувати свою державу, а шукають кращу.
Не хочуть будувати тут Європу, як це свого часу зробили поляки в своїй країні. А хочуть їхати в хорошу чистеньку і багатеньку Польщу.

Але як показує практика, коли стається біда, то вони враз стають громадянами і хочуть ДОДОМУ. Вони повертаються, бо тільки тут почуваються в безпеці, і мають хоч якісь права.
“Якісь”, бо кращих не вибороли.
Апелюють до влади цієї держави, якою б вона не була, щоб вона допомагала їм.

Я не злорадстую.
Я рада, що вони повертаються додому.
Тільки хочу, щоб цього разу вони приїхали не перечекати в цій “поганій державі”, і повернулись в “хороші”. А приїхали надовго будувати наш ДІМ.

Сподівають, що ця історія навчить українців, що їм треба займатись своєю країною, а не найматись в чужу, де вони потрібні до першої ж проблеми.

Ви потрібні тут. Ви потрібні мені, і іншим активним людям, які не дають вашому дому зруйнуватись вщент. Ви потрібні військовим і волонтерам, які 6 років тримають небо над нами.
Ви потрібні.

ПС. На фото черга на польсько-українському кордоні сьогодні, коли оголосили про їх закриття.

ПС2. І так, смішні жартики, що Зеленський повернув українців додому)

” alt=”” aria-hidden=”true” />

За матеріалами зі сторінки Ан Жюлак

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *