А тим часом у Карпатах….!Карпатський національний парк захопили рейдерським способом! (ВІДЕО)

Народний депутат України Олена Криворучкіна сьогодні знову стрясла інформаційний простір повідомленням про можливе рейдерське захоплення одного із Карпатського національного природного парку України, що є власністю та багатством українського народу.

Про це Олена Криворучкіна повідомила у соіціальній мережі Фейсбук, повідомляє Файна Стоірнка.

Лише в четвер на Громадській раді при Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України вона разом з Юлією Овчинниковою та Василем Вірастюком обговорювали конфліктну ситуацію стосовно призначення нового керівника Карпатського національного природного парку.

Громадська рада проголосувала за рекомендації Міндовкілля, які в загальних рисах стосувалися необхідності розібратися в цьому кадровому кроці, коли за два тижні новопризначений. Керівник не може ані слова сказати про свою концепцію розвитку парку, ані зробити хоч один крок до порозуміння з трудовим колективом.

Але сьогодні новопризначений керівник вирішив одним махом скасувати як юридичні норми, так і морально-етичні принципи. Він, разом з найнятою ним особисто охоронною фірмою, увірвався до парку, повиламував двері до кабінетів, позбирав у мішки та ящики всі документи та відвіз у невідомому напряму.

Даний факт підтверджується опубілкованим відео, яке розміщено на офіційній сторінці КНПП.

Криворучкіна звернулась до керівника Екокомітету:

“Олег Бондаренко вважаю, що Екокомітет повинен розглянути це питання на найближчому засіданні! Прийняти «позу страуса» у такій конфліктній ситуації ми просто не маємо права!

Час кулуарних призначень минув і, сподіваюсь, назавжди. Разом з цим, ми з колегами Василем Вірастюком та Юлією Овчинниковою наголошували на необхідності проведення незалежного аудиту діяльності парку за останні роки, щоб звести нанівець будь-які спроби спекуляцій на цій темі”, – заявила Олена Криворучкіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *