Обірвалося життя творця улюблених серіалів багатьох українців: «Це був не ковід»

Дочки назвали її найкращим другом, наставником, радником і зразком для наслідування. Друзі та колеги також діляться в соціальних мережах словами скорботи і зворушливими спогадами.

Беріл Вертью, відомий керівник британського телебачення, творець улюблених серіалів багатьох українців, померла у віці 90 років.

Про це повідомляє Deadline з посиланням на заяву її дочок Деббі і Сью.

«З важким серцем ми повинні поділитися сумною новиною про те, що мама мирно померла минулої ночі. Це був не ковид, просто її майже 91-річне тіло говорило: «Досить»», — повідомили вони. Дочки назвали її найкращим другом, наставником, радником і зразком для наслідування. Для багатьох в індустрії вона була не просто босом, а часто матір’ю, яка турбувалася про всіх і роздавала поради.

Друзі та колеги також діляться в соціальних мережах словами скорботи і зворушливими спогадами.


Беріл народилася в 1931 році в Сурреї і підніматися по кар’єрних сходах почала в якості секретаря, потім — агента, представляючи таких прославлених коміків, як Спайк Мілліган і Ерік Сайкс.

Незабаром Верту створила свою компанію Hartswood Films, на рахунку якої безліч топових шоу. У послужному списку продюсера — «Коханець леді Чаттерлей» 2015-го, «Я і місіс Джонс», «Джекілл», «Супернова», «Любов на шістьох», «Шерлок».

Джерело:bbc-ccnn.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *