Заспокіливе для нардепа! Гончаренка поставили на місце: “сіє паніку”. Підрив становища – що відомо?

Народний депутат Микола Тищенко пообіцяв купити заспокійливе Олексію Гончаренко та депутатам з його парламентської фракції “Європейська солідарність”.

Тищенко нагадав, що Мінінфраструктура спростувала чутки про нібито припинення польотів над Україною, “які з’явилися з подачі” Гончаренка. korupciya.com

“Я закликаю колег не сіяти паніку і не гнатися за дешевою сенсацією. Не думайте, що якщо вас цитують ЗМІ – це допоможе стати ближчим до народу. Навпаки, ми зараз маємо триматися в строю і не піддаватися паніці”, – додав Тищенко.

Він також нагадав, що завтра – День закоханих.

“І краще придумати зворушливе вітання другій половинці, аніж читати провокаторів. Тому що провокатори на наступних виборах підуть з вашого життя, а друга половинка, швидше за все, з вами залишиться”, – додав політик.

Тищенко також пообіцяв, що допоможе Гончаренко впоратися з панікою:

“Особисто для Олексія Гончаренка та його фракції куплю заспокійливе, щоб тримали себе в руках”.

Якщо судити з панічної подачі та емоційного наповнення, які зараз точно не допомагають Україні, Олексій Гончаренко знову думає перефарбуватися, як він уже перейшов із Партії Регіонів до Блоку Петра Порошенка, але тепер – піти кудись у Партію Шарія, яка напевно розраховує стати попутником “Єдиної Росії” на знову окупованій території. Чи ці панічні вкидання Гончаренка можуть пояснюватися чимось ще?

Джерело: www.favoritnews.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *