“Тут любителі шоколаду зчинили крик щодо того, що Володимир Зеленський наважився на кілька днів поїхати на Відпочинок. Ну, це просто Смішно. По-перше Володимир Олександрович вирушив до наших рідних Карпат, а не на Мальдіви чи Галапагоські острови, як це робив “Гетьман”. А по-друге, наш президент не робот, а проста людина, якій так само і як нам з вами просто потрібний Відпочинок. Так що включаємо критичне мислення друзі і не ведемося на всілякі провокації. І не забуваємо про те, що все у нас буде ДОБРЕ. Все буде Україна”, – зазначив аналітик.

Він також додав, що чинний президент не був втягнутий в жодну схему.

“Для мене одним з головних досягнень останніх трьох років, є виникнення гордості за нашу країну і нашого Президента. Тепер мені абсолютно не соромно розповідати своїм іноземним знайомим про те, хто керує нашою Державою. Адже на сьогоднішній день абсолютно НІХТО не може звинуватити нас в тому, що глава України вкрав хоч одну копійку або побудував якісь схеми і теми. І повірте, це дуже і дуже дорого”, – пише Шнайдер.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що поїхав на гірськолижний курорт Буковель в Івано-Франківській області для «короткого відпочинку».

Про це він розповів у вівторок, 4 січня, на своїй сторінці у Facebook.

«Як прекрасна наша Україна! Вкотре в цьому переконався, подорожуючи з Києва до Буковеля для короткого зимового відпочинку. Безкраї степи, пагорби у тумані, дим з димових труб придорожніх будинків… Ось на горизонті видніються рідні Карпати… Завдяки Великому будівництву подорожі по Україні стають безпечнішими та зручнішими, і незабаром українці зможуть легко та приємно дістатися на власному автомобілі і до гірськолижних курортів Карпат, і до узбережжя Чорного чи Азовського моря», — написав Зеленський.

Джерело: korupciya.com