Щ0йно! На Бутусова готують замах – йому потрібна державна охорона! Арестович влупив – ж0рсткі слова

Позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про можливий замах на вбивство журналіста Юрія Бутусова після його публікації з пострілом із гармати. Про це він написав на своїй Фейсбук-сторінці.

Олексій детально описав своє особисте вставлення до Бутусова:
“Колись мені дуже подобалась Юре Бутусова – за те, що я одна з перших написала журнал цієї війни. Пізніше, коли його роль в Іловайській трагедії почали грати і, особливо, створення чорної легенди про Збройні Сили, щоб висміяти Авакова і Турчинова, ставлення почало змінюватися. Сьогодні це більше схоже на співчуття.”
Також Арестович пригадав Юрію, як рік тому він гуманно його попереджав про те, що його використовують чорні політичні шахраї за його щирий патріотизм і самоважливість одночасно.
“Те, що Юра вже давно не громадський діяч і не журналіст, а чорний пропагандист з ознаками краху особистості, якого неодноразово ловили не просто на прямій брехні, а просто на людській неадекватності, врешті-решт, просто факт його фотки з биттям. Але йому дали шанс і – знаки відповідно до його долі”, – йдеться в повідомленні.
Арестович стверджує, що Бутусов є психологічно прокачений і запевняє, що ніхто в своїй правій думці не дозволить собі так розмовляти з президентом країни.
“Бутусова роблять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе. З такими темпами для нього вже дуже мало часу – підрахунок пішов на дні, максимум – тижні. Буде ліквідовано – тих, хто його підкачає”, – написав Арестович.
Також чоловік переконаний, що якщо журналіст фотографувався зі зброєю або в формі з нашивкою – він взяв сторону і більше не може бути журналістом і висвітлювати події в конфлікті.
Також він закликає терміново просити надати Юрію Бутусову державну охорону:
“Давно пора його врятувати, балакучого. При цьому я навмисне озвучив це як можливий сценарій. Що публічно кимось озвучено, то режисерам цього дійства складніше реалізувати, а громадян складніше ввести в оману.”
Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *