Що потрібно їсти, якщо хочете прожити до 100 років: топ продуктів

Ми – те, що ми їмо. Це цілком правда, і секрет довголіття напряму залежить від переваг у їжі. Тож стежити за своїми харчовими звичками та способом життя – це не чиясь примха, а дійсно важливий момент. Але існують окремі продукти, які істотно збільшують тривалість життя.

Реакція FoodOboz розкаже про 5 продуктів, які допоможуть прожити до 100 років. Опубліковано на сайті Timesofindia.

Необроблений мед

Онкологічні захворювання є одними з найпоширеніших причин смертності. Тож натуральні інгредієнти, які містяться у медові, можуть знизити ризик деяких видів раку та перешкодити розвитку серцево-судинних захворювань.

Мед перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань

Кефір із козячого молока

Тут та сама ситуація, що й у попередньому випадку. Виявляється, що екстракт кефіру з козячого молока знижує кількість ракових клітин на 56%. Так само пробіотики, які містяться у ферментованому кефірі, уповільнюють ріст ракових пухлин та водночас стимулюють імунну систему.

Кефір уповільнює ріст ракових пухлин

Гранат

Ні для кого не секрет, що гранат – це чудове джерело різних вітамінів та мінералів. Зокрема, вітаміни групи А, Е і С, які сприяють довголіттю. Окрім цього, фрукт володіє противірусною дією та уповільнює старіння. А це, як виявляється, дуже важливі моменти, коли справа доходить до тривалого життя.

Гранат – джерело вітамінів групи А, Е і С

Ферментовані продукти

Важливі пробіотики, антиоксидантна та антимікробна дія – це все, що пов’язане зі здоровим старінням та довголіттям, і належить до ферментованих продуктів. Відомо, що саме вони безпосередньо впливають на роботу системи травлення та засвоювання їжі.

Ферментовані продукти позитивно впливають на роботу системи травлення

Зелені банани

Їх зазвичай оминають у магазинах, але даремно. Саме зелені банани містять у собі особливий пробіотик, який допомагає роботі здорових бактерій. Саме вони сприяють злагодженій роботі організму.

Зелені банани сприяють злагодженій роботі організму

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *