Мешканка Нью-Йорка Анджелі Роуз підкорила Мережу виконанням пісні українською мовою. Артистка заспівала легендарний український хіт “Два кольори” і захопила не один десяток шанувальників. Анджелі була ученицею матері Уїтні Х’юстон. Вона навчила її співати і брати найвищі ноти.

Американка Анджелі Роуз підкорила Мережу своєю піснею українською мовою. Мешканка Нью-Йорка виконала легендарний український хіт “Два кольори” і опублікувала ролик на “Ютюбі”. Відомо, що Анджелі була ученицею матері Уїтні Х’юстон. Та навчили її співати і брати найвищі ноти. Зараз місіс Роуз працює постановником музичного шоу в українському ресторані “Роял Пасаж” в Філадельфії. Користувачі Мережі закидали Анджелі компліментами.

“Молодец!!!!!! Прекрасный голос, душевный, глубокий”, – пише користувач. “Гарно співає, і слова звучать чисто, просто чьорнява україночка”, – добавила друга. “Просто Клас! Для людини, яка не знає мови”, – комментeє  відео підписник . “Мурашки по коже. SUPER, SUPER”, – добавив користувач мережі.

За матеріалами сайту Діалог