Глава поліції Києва Крищенко підтвердив свою відставку

Глава поліції Києва Андрій Крищенко 11 серпня у Facebook підтвердив чутки про своє звільнення.
“Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовольнили. Більше ніж п’ять із половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, іноді трагедій та невдач і часто – успіхів. Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито через ЗМІ розповідали про свою роботу людям”, – написав він.

Крищенко нагадав, що за період його перебування на посту глави київської поліції у столиці проводили тисячі масових акцій, Євробачення і фінал Ліги чемпіонів, розкрили резонансні та серійні злочини, удосконалювали професійний рівень поліцейських.

“Ми рухалися вперед, підтримували всі нововведення і самі ініціювали впровадження пілотних проєктів, які згодом поширювалися на всі поліцейські підрозділи. Завжди вважав і вважатиму: найцінніше, що є в житті, – це люди. Тому я дякую кожному поліцейському окремо і всьому колективу поліції Києва за роботу, підтримку і готовність нести службу, незважаючи на напружений графік і щоденне навантаження”, – додав він.

Крищенко заявив, що вірить у кожного, хто патрулює вулиці, затримує правопорушників чи розслідує злочини.

“І я впевнений, що ви й надалі працюватимете, не зменшуючи темпу та обертів. Пишався і завжди пишатимуся нашою спільною роботою. Честь маю!” – завершив свій пост він.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *