Щ0йно! Кива не стримався: ” це для піару”. СБУ ще візьметься за нього!

Ілля Кива з погрозами відреагував на інформацію про викриття СБУ угруповання, що діяло під виглядом його “громадської організації”. Водночас скандал нардеп міг використати для піару.

Про це в ефірі 24 каналу розповів політолог Ігор Петренко. Наразі ситуацію довкола злочинного угруповання можуть розв’язати лише дії правоохоронних органів.

За результатами слідчих дій, які здійснюють правоохоронні органи, та за зібраними доказами, вже ухвалюватимуть рішення з приводу того, кого арештувати.

Чи можуть вручити підозру Киві?

“Теоретично, звичайно, можуть (вручити підозру Киві – ред.). Якщо дійсно буде доведена його причетність, тому що наскільки я розумію, мовилося про певні офіси, які з ним асоціюються, але які безпосередньо йому не належать”, – припустив політолог.

Він додав, що обшуки не проводили в помешканні чи власне офісі Киви, тому поки що про підозру говорити зарано.

“Він (Кива – ред.) вирішив використати це просто заради свого власного піару. Зрозуміло, гучна справа”,– сказав Ігор Петренко.

Служба безпеки України викрила “тітушок” нардепа Іллі Киви, причетних до тяжких злочинів.

Правоохоронці знайшли за місцями проживання та в офісі учасників велику партію канабісу та інструкцію з підготовки до радикальних дій зокрема.

“Куратори” очікували, що дії відповідної організації спровокують загострення політичної ситуації.

Одіозний нардеп у фейсбуці, облаявши СБУ, записав відеозвернення, де зазначив, що Служба безпеки виписала підозри координатору “Патріоти – За життя” та ще 4 керівникам організації.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *