“На дурнів не ображаються”, – мер Дніпра Філатов заступився за свою землячку Магучіх

Мер Дніпра прокоментував негативні відгуки стосовно української легкоатлетки Магучіх за скандальні фото з росіянкою Ласіцкене.

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував у своєму Facebook інцидент з негативними відгуками щодо скандальних фото дніпровської стрибунки у висоту Ярослави Магучіх і росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіаді в японській столиці. Росіянка стала чемпіонкою, а наша українка посіла 3-е почесне місце, взявши “бронзу”, пише Діалог.UA.

Глава дніпровського міськради назвав 19-річну вітчизняну атлетку красивою і скромною дівчиною. На його думку, вона є талантом і надією всієї української і світової легкої атлетики.

Філатов уточнив, що Дніпрянка сама вибрала непростий шлях олімпійця. У підсумку вона виграла бронзову нагороду на ОІ-2020 на Токіо і на емоціях зробила фото з росіянкою. У той же час дніпровський градоначальник визнав це помилкою.

 

Однак, за його словами, багато українських “диванних критиків” зробили набагато менше для країни, ніж Ярослава. Керівник Дніпра вважає, що такі експерти часто борються не справами, а лише словами.

У зв’язку з цим Філатов запевнив, що Дніпро не дозволить нікому ображати українську легкоатлетку, яка, до речі, в цьому місті і народилася. Він пообіцяв, що Магучіх завжди зможе розраховувати на допомогу і підтримку з його боку. Також глава міськадміністрації назвав цю спортсменку справжньою Зіркою.

До того ж, він зазначив, що Дніпро пишається своєю землячкою. Крім цього, Філатов порадив стрибунці в висоту не ображатися на дурнів.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *