У Путіна погрожують Україні вторгненням і назвали умову: “Росія не буде байдужа”

Заступник голови Кремля Дмитро Козак пригрозив “втручанням” Росії на Донбасі при спробі України силою повернути собі регіон.

Заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак застеріг Україну від спроб силою повернути собі контроль над окупованими Донбасом.

Із заявою він виступив в інтерв’ю французькому виданню Politique Internationale. Переклад був оприлюднений на офіційному сайті Посольства РФ у Франції.

В інтерв’ю Козак знову повторив один з улюблених фейків Кремля про розгул “радикалів” в Україні, яким нібито не можуть протистояти владі. Представник Кремля спробував запевнити, що ці групи нібито хочуть “правити бал” в районах Донбасу, які нині захоплені Росією.

Він запевнив, що Кремль не дозволить Україні силою повернути території під свій контроль.

“Це стане трагедією. Росія не буде байдужа”, – сказав Козак.

Що в цьому випадку зробить РФ, він не уточнив. Однак не виключено, що мається на увазі нове вторгнення військ РФ на територію України.

Разом з тим заступник голови Кремля чітко заявив, що Росія не збирається приєднувати до себе невизнані “Л / ДНР”. Він підкреслив, що масова роздача паспортів РФ в ОРДЛО не є підготовкою до анексії територій і буде зупинена, як тільки питання Донбасу вдасться вирішити.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *