Євген Кисельов – Путіну: “Ви тільки з щурами воювали, ганяли їх по пітерських під’їздах”

Журналіст Євген Кисельов пояснив, чому Росія – це анти-Україна, коментуючи резонансну статтю президента РФ Володимира Путіна.

Російський і український політичний оглядач Євген Кисельов прокоментував статтю президента РФ Володимира Путіна, присвячену українській тематиці, в якій, зокрема, говориться, що “Росія ніколи не була і не буде анти-Україна”.

Журналіст навів в ефірі телеканалу “Україна 24” ряд фактів, які свідчать про те, що Росія давно перетворилася в анти-Україна.

“Росія давно анти-Україна. Росія давно анти-Україна, Володимир Володимирович, тому що Ви 7 років (воюєте проти України – ред.), Це більше, ніж Ви воювали з гітлерівською Німеччиною, точніше Ви щось не воювали, Вас ще навіть в проекті не було. Радянський народ воював з гітлерівською Німеччиною, а ви тільки з щурами воювали, ганяли їх по пітерським під’їздах, будучи самі, як ви одного разу в цьому зізналися, типовою пітерської шпаною “, – заявив співрозмовник.

За словами оглядача, російська анексія Криму та гібридна війна на Донбасі є яскравими прикладами перетворення Росії в анти-Україна.

Журналіст також нагадав про незмінності влади в Росії, зруйнованому інституті парламентаризму, відсутність реального політичного життя.

“Тому Росія нічим не схожа на сьогоднішню Україну, в якій є змінюваність влади, незалежний Парламент, справжня багатопартійність, справжні прозорі, конкурентні вибори, вільні, незалежні засоби масової інформації та багато іншого”, – уклав Кисельов.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *