Футболісти збірної України отримають максимальні преміальні – УАФ

Андрій Павелко розповів про ситуацію з преміальними за Євро – 2020. На думку глави УАФ, українські футболісти залишаться задоволені в цьому плані.

На питання про преміальні для футболістів національної команди України за Євро – 2020 відреагував керівник УАФ Андрій Павелко, повідомляє football.ua

Він поділився, що гравці збірної самі не цікавляться призовими і не питають про гонорари в інших командах. У пріоритеті у футболістів жовто-синьої дружини результат і самі ігри на європершості. За словами глави УАФ, для українських “збірників” на першому місці було уявити свою державу на престижному футбольній першості Європи і зіграти якомога краще.

Павелко запевнив, що гравці отримають свої преміальні по максимуму. При цьому в УАФ розуміють, що грошові кошти від УЄФА – це зароблені гроші збірної. На думку директора української асоціації футболу, гравці залишаться задоволені своїми преміальними.

 

Крім того, наставник Андрій Шевченко подякував українським фанатам за підтримку на Євро – 2020. За його словами, це дуже значимо. Також тренер подякував своїм підопічним за гру, прагнення і самовідданість.

Нагадаємо, що на ЧЄ-2020 наша національна команда дійшла до чвертьфіналу, де з великим рахунком програла Англії – 0: 4.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *