“В Україні нам ловити більше нічого”, – на росТВ визнали провал Кремля

На російському державному телебаченні відкрито визнають, що Кремль вже не в змозі впливати на внутрішню політику України.

В ефірі російської пропагандистської програми “60 хвилин” на підконтрольному Кремлю федеральному телеканалі “Росія 1” визнали провал своєї політики в Україні.

Увага на важливий момент звернув в своєму мікроблозі в twitter. український журналіст Денис Казанський.

Полум’яну промову в ефірі росТВ озвучив скандальний пропагандист Євген Копатько, який називає себе “українським соціологом”. Він був обурений через голосування Верховної Ради на законопроект про корінні народи України. Справа в тому, що навіть проросійська партія “ОТЗЖ” не дала голосів проти.

“Я не знаю, які ще можна вимовити аргументи, що все: в Україні ловити нічого. Ні однієї політичної сили … Жодна людина не проголосував проти цього закону! На кого ви ставили ці роки все? Коли-небудь це дійде до вас? Ось результат ось цих дурних ставок. Цією безглуздого політичного метушні з людьми, які нічого не можуть і нічого не зроблять “, – кричав Копатько.

По суті, він визнав, що Росія сьогодні не в змозі впливати на політичну ситуацію в Україні. Відсторонюються від Москви навіть колись проросійські сили.

Контекст: законопроект про корінні народи України був прийнятий Верховною Радою в першому читанні 1 липня. Він викликав хворобливу реакцію у Москви через те, що в список корінних народів не потрапили російські. Висловився з цього приводу навіть особисто президент РФ Володимир Путін, звинувативши українську владу в нацизмі.

Кремль свідомо маніпулює даним питанням для нарощування антиукраїнської істерії. Справа в тому, що під корінними народами маються на увазі етноси, які не мають своєї держави. Більш того, аналогічний закон діє в РФ з 90-х років. У ньому також немає ні російських, ні українців.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *