Російський топ-менеджер української Fozzy Group потрапив в скандал через антиукраїнські висловлювання – його вимагають звільнити

Уродженець російського Ульяновська прокоментував українську ідентичність, а також Революцію гідності.

Маркетинг-директор одного з стартапів компанії Fozzy Group (мережа продовольчих магазинів “Сільпо” і “Фора”) Слава Баранський в соціальних мережах зробив кілька антиукраїнських заяв, які викликали обурення користувачів.

Баранський є уродженцем російського Ульяновська.

Заяви уродженця Росії стосуються української ідентичності, а також Революції гідності і євромайдан.

Напередодні він відвідав концерт російського співака Басти в Києві і в соцмережах написав: “Красава, Баста. Сільську тупість переможе тільки місто, кладе болт на цінності села”.

Також є зображення аеропорту, який Азербайджан буде будувати в місті Фізулі. Цей рендер він підписав так: “Чому більшість пострадянських країн нормально розвиваються, а Україні дісталися тільки” гідність “і” європейські цінності “?”

Скріншоти опублікував активіст Сергій Стерненко

 

Більш того, користувачі соціальних мереж відзначають, що влучив у скандал Баранський має міцні зв’язки з Росією і веде там бізнес. Чоловік очолює одне з російських видань, а також видає на території РФ книги.

“Блін, ну неее, тільки НЕ” Сільпо “. Я туди виключно ходжу, так як до думаю, що вони до більш-менш адекватні. Блииин”.

Fozzy Group, якщо люди з сільськими цінностями підуть в інші магазини, то збитки будуть.

Сергій, молодець, що розголошуєте. Я теж написала “Сільпо”, що чекаю вибачень, або вони втрачають свої гроші. Вони відповіли, що працюють над цим “.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *