Прямо зараз! Зеленського підставили – це війна! ОПЗЖ все: “слуги” зробили це!

Керівні посади в ключових комісіях обласної ради отримали депутати з “ОПЗЖ” та “кримінальні” угорці. Наступна пленарне засідання “принесе” зміну заступників голови облради, а згодом і очільника Закарпатської ОДА.

24 червня депутати Закарпатської облради з ініціативи президентської партії переформатували владу на Закарпатті, створивши новий формат широкої коаліції.

Владу Закарпаття, окрім політичної партії “Слуга народу”, відтепер представлятимуть “Опозиційна платформа – За життя”, “Команда Андрія Балоги”, “За Майбутнє”, “КМКС” Партія угорців України”.

Саме цим фракціям були віддані всі керівні посади в постійних депутатських комісіях. Своїх посад в керівництві комісій втратили повністю фракції “Рідне Закарпаття”, “Європейська Солідарність”, “Батьківщина”.

Про це Закарпаття онлайн повідомив громадський правозахисник Віталій Грегор.

Зроблено це було в порушення регламенту – без обговорення в комісіях і з голосу депутата від “ОПЗЖ” Віктора Русина.

Відтак очільниками профільних комісій облради за підсумками голосування нової владної коаліції стали:

1) з питань бюджету – Іван Чубирко (“ОПЗЖ”).

Українофоб, активний учасник Антимайдану та довірена особа кума Президента РФ В.Путіна Віктора Медведчука.

2) з питань регіонального розвитку, адміністративно-територіального устрою, комунального майна та приватизації, питань агропромислового комплексу, розвитку села та земельного устрою – Віктор Русин “Антибіотик” (“ОПЗЖ”)

Активний антимайданівець, колишній силовик. За часів президентства В. Януковича очолював міліцію Закарпаття (березень 2010 – грудень 2012) , а згодом, до лютого 2014 року – міліцію Вінницької області.

3) з питань транскордонного співробітництва, розвитку туризму та рекреації – Володимир Паульо “Чалий” (“Команда Андрія Балоги”)

Колишній “кримінальний авторитет”, фігурант скандальних виборів Мукачівського міського голови в 2004 році.

4) з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення – Петро Добромільський (“Слуга народу”)

Заступник голови Закарпатської ОДА, колишній очільник “Єдиного Центру” Віктора Балоги на Іршавщині.

5) з питань екології та використання природніх ресурсів – Василь Якубець (“За Майбутнє”)

Один із лобістів антиекологічних міні-ГЕС.

Антимайданівець, голова Хустської райдержадміністрації періоду Віктора Януковича, фігурант корупційних земельних скандалів. Перший заступник голови Держгеокадастру Закарпаття за часів президентства П. Порошенка, який відсторонявся від посади в рамках доручення п’ятого президента щодо “смотрящих” (тіньових кураторів по дерибану землі).

6) з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики – Ілдика Орос (“КМКС”)

Колишня ректорка Закарпатського угорського інституту ім. Ф.Ракоці II. На мітингу в Будапешті заявила, що угорців в Україні утискають фашистськими методами, за що була на допиті в СБУ. Є соратницею “кримінального” В.Брензовича та одним із провідників інтересів офіційного Будапешта на Закарпатті.

7) з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій – Василь Брензович (“КМКС”).

Звинувачується, зокрема, СБУ у фінансових зловживаннях з грошима від уряду Угорщини. В грудні 2020 року покинув Закарпаття в напрямку Угорщини за угорським паспортом, щоби, ймовірно, уникнути отримання підозри за “вчинення дій із ознаками державної зради”.

8) з питань законності, правопорядку та регламенту – Василь Іванчо (“За Майбутнє”).

Очільник Головного управління Міндоходів в Закарпатській області часів президентства В. Януковича, був членом “Партії регіонів” і членом фракції ПР в Закарпатській облраді.

На цю ситуацію відреагував також і екс-нардеп Борислав Береза. У своєму телеграм-каналі він зазначив наступне:

В політиці цинічність зустрічається дуже часто. Але те, що відбулося у Закарпатті – це вже занадто. І справа не тільки в тому, що там коаліцію зробили Слуга народу і ОПЗЖ. Ні, це мене не дивує. Бо це стара історія про жабу і гадюку.

Взагалі, хочу вам детально розповісти про те, що відбулось на Закарпатті. Як всім відомо куратором області зробили Миколу Тищенко. Вам більше відомий, як власника ресторану Велюр, що працював під час заборони працювати всім ресторанам. Але не треба заздрити. Бо служіння народу штука важка та вимагає… класти на закон. До цього Коля ні разу не був на Закарпатті. Навіть Закарпаття не міг відрізнити і плутав в інтерв‘ю. Хоча, яка різниця? Да, пане президент?

Досі в області в коаліції були «Рідне Закарпаття”, “Європейська Солідарність”, “Батьківщина”. Тоді головою ради зробили генерала-губернатора від Слуги народу Олексія Петрова. Чекіста із 27 річним стажем. А потім йому на підсилення з ОП відправили Тищенко. І почалося. Зараз той самий Петров разом із Тищенко вирішили деребанити область із новими хлопцями. Вирішили, що треба з найкращими для них – з ОПЗЖ. Тому, що Медведчук зараз на гачку і буде співпрацювати з Банковою. І Слуги віддали їм найголовніше – дали керувати бюджетом Закарпаття. Кому саме? Родичу Медведчука такому собі Івану Чубирку.

Владу Закарпаття, окрім політичної партії “Слуга народу”, відтепер представлятимуть “Опозиційна платформа – За життя”, “Команда Андрія Балоги”, “За Майбутнє”, “КМКС” Партія угорців України”.

Я вже не кажу, що голосування було в порушення регламенту – з голосу депутата від “ОПЗЖ” Віктора Русина по кличці «Антибіотик», без обговорення в комісіях.
Пам‘ятаєте скандальні вибори в Мукачево 2004? Він тоді керував міліцією Закарпаття. Тож у вас не буде запитань, чому людину с таким досвідом використовує Банкова. Тим більше, що він активний антимайданівець і колишній силовик. А це те, що зараз щиро шанують в ОП. Хоча розпил бабла там поважають більше.

Вчора в області провели спецоперацію і виявили розкрадання на «Великому будівництві». Мали збудувати приймальне відділення для хворих на COVID-19, але частину грошей вкрали. То, що це приведе до нових можливих смертей нікого з цих корупціонерів не хвилює, бо вони цинічні та зухвалі. Що ж – в області ще багато об‘єктів будується. І певно, ОПЗЖ рулити бюджетом Закарпаття взяли для того, аби ті навчили слуг правильно красти і розповіли, як більше не попадатись

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *