Відео. Король повернувся: Вася Ломаченко повернувся на ринг і в 9 раунді нокаутував японця Масаєсі Накатані

Екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко (15-2, 10 КО) здобув чергову перемогу в своїй професійній кар’єрі. У головній події боксерського вечора в Лас-Вегасі (США) наш спортсмен переміг японця Масайоші Накатані (19-2, 13 КО).

Українець здолав суперника технічним нокаутом – рефері зупинив поєдинок в 9 раунді.

Обидва боксери вибрали для себе звичні манери бою – Накатані весь поєдинок намагався тримати суперника на відстані витягнутої руки, а Ломаченко тупо не звертав на це уваги, рвав дистанцію і вибивав дух з японця.
Перші три раунди дали зрозуміти, що крім якоїсь небесної допомоги Накатані навряд чи зуміє знайти ключі до такого суперника. Ломаченко без розвідки пішов в атаку, склалося відчуття, що Масайоші для нього – прочитана книга. Наш боксер піднирює під опонента, пробивав ударною лівою (збоку і на пряму) і змушував японця задкувати назад. Той в свою чергу намагався в’язати Василя, але перевага в габаритах зіграла проти нього на цей раз злий жарт – “хай-тек” постійно вислизав з обіймів японця.

З середини бою було явно помітно, що єдиною метою, яку Нанатані ставив перед собою, було дожити до пізніх раундів (навіть не до кінця 12). Все йшло на хвилини.

У 8 раунді Ломаченко взяв паузу, здавалося ось він шанс для японця продихатися, відпочити і зібрати останні сили. Однак українець був іншої думки – 9 трьох хвилинка перетворилася в побиття. Рефері зупинив бій і правильно зробив – на Масайоші шкода було дивитися.

Джерело: analyticsdidora.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *