“Велика Росія і незрозуміла українська околиця”, – в російській Думі відповіли на вихід України в 1/8 Євро

Депутат російської Думи Ігор Лебедєв зробив заяву про “велику Росію” і “незрозумілу українську околицю”, коментуючи вихід української збірної в 1/8 Євро-2020.

Депутат російської Думи Ігор Лебедєв (син Володимира Жириновського) вийшов з себе після прохання російських журналістів прокоментувати вихід української збірної з групи на Євро-2020, а також порівняти результати збірних у РФ і України. Більш того, політик перейшов з футболу на політику і зробив заяву про “велику Росію” і “незрозумілу українську околицю”.

Коментар Лебедєва був опублікований журналістами великого російського спортивного видання championat.cоm

На думку Лебедєва, спроби порівнювати гру і результати української та російської збірних роблять лише “ідіоти”, оскільки за допомогою такого порівняння росіяни “принижують самі себе”.

“Збірну Росії порівнюють з Україною? Хто це робить? Ід *** и! Особисто я порівнювати з Україною не хочу: мені на них начхати. Я вболіваю за красивий футбол. Сьогодні грають Португалія і Франція – ось це матч! Навіщо мені потрібна Україна ? в останньому матчі австрійці возили їх як г **** по полю. Що в них особливого? Чому ми принижуємо самі себе? Велика Росія і незрозуміла українська околиця “, – заявив російський політик.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *