Захарова звинуватила Британію у брехні з інцидентом в Чорному морі: “У Лондоні втратили манери”

За словами російського дипломата, британське посольство в Москві, а також офіційна влада Британії, поширюють дезінформацію.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова звинуватила Великобританію у брехні щодо інциденту з есмінцем HDS “Defender” в Чорному морі.

Про це вона пише на своїй сторінці в Telegram

Як зазначила російський дипломат, британське посольство в Москві, а також офіційна влада Британії, поширюють дезінформацію. Зокрема, Захарова посилається на кореспондента ВВС Джонатана Біла, який в той момент знаходився на борту есмінця і був очевидцем подій.

 

Захарова пише про те, що з одного боку міністерство оборони Великобританії називає повідомлення про попереджувальних постріли в бік есмінця “російської дезінформацією”, а з іншого боку, посольство Великобританії в Москві заявило, що ніяких пострілів в бік “Дефендер” не було.

“Хто ж бреше: британське Міноборони, британський журналіст телеканалу” Бі-бі-сі “або британське посольство в Москві? Відповідь є. На цей раз – британське міністерство оборони і британське посольство. Ну не все ж британським спецслужбам підставляти” Бі-бі- сі “”, – глузливо пише Захарова.

Далі офіційний представник МЗС Росії заявила, що “в Лондоні втратили манери”.

“Хочеться порадити британським партнерам: наступного разу захочете” мирно зайти “, стукайте”, – резюмувала Захарова.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *