Зеленський про слова Путіна щодо України: “Я не розумію, як люди в РФ взагалі в це вірять”

Зеленський заявив, що розповсюджениц Путіним наратив про Україну не відповідає дійсності.

Український президент Володимир Зеленський прокоментував заяву глави Кремля Володимира Путіна про “фашизм” в Україні, а також про те, що Україна нібито є частиною так званого “русского мира”. За словами українського президента, ці слова Путіна неможливо сприймати всерйоз.

Про це повідомляють ЗМІ, цитуючи публікацію інтерв’ю на сайті ОП.

Український президент заявив в інтерв’ю журналістам групи інформаційних агентств AFP, Reuters та AP, що розповсюджується російською владою наратив не відповідає дійсності.

 

Більш того, заява Путіна про фашизм настільки неправдоподібні, що Зеленський не розуміє, яким чином жителі РФ можуть вірити в поширювані ним заяви з приводу ситуації в Україні.

За словами Зеленського, заяви російської влади щодо України виглядають смішно і сприймаються як виступ коміків і резидентів Comedy Club.

“Дуже смішно, коли вони наводять приклад щодо якихось нацистських настроїв. Я дивлюся це як” Comedy Club “, коли вони про це говорять. Вся ця історія” євреї-фашисти “трохи схожа на Квентіна Тарантіно, на цей приголомшливий фільм” Безславні виродки “, пам’ятаєте? Ось така ж трохи фантасмагорія. І я не розумію, як люди в Росії взагалі в це вірять. я взагалі не можу зрозуміти, як він говорить про якомусь” фашизмі “. я не можу це сприймати всерйоз. взагалі засобам масової інформації, які це пропагують, хочеться відповісти по-чоловічому. Бо які ще аргументи? Як ви можете таке говорити? Як ви можете мені таке говорити? ” – заявив глава держави, коментуючи заяву керівника Кремля.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *