“Шоу людей Порошенка!”: Федина шокувала своїм вчинком біля будівлі ДБР. “Пішла ва-банк перед допитом”

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина прийшла до Державного бюро розслідувань, де їй мають вручити повідомлення про підозру за фактами погроз президенту Володимиру Зеленському.

У кримінальному провадженні мова йде про відеозвернення 26 жовтня 2019 року в одній із львівських кав’ярень, де ветеранка АТО Маруся Звіробій та депутатка Софія Федина здійснили спільну онлайн-трансляцію у соцмережах. Звіробій, згадуючи про поїздку Володимира Зеленського в зону бойових дій, зазначила, що “вони (військові – Ред.) тебе підірвуть”.

1 листопада в результаті цієї трансляції Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, що народна депутатка України Софія Федина 6 лютого 2020 року не з’явилась за викликом та не повідомила ДБР про причину того, чому вона не прийшла.

Сьогодні Софія Федина прибула до ДБР, проте не одна а з групою підтримки, і влаштувала справжнє шоу.

Як передає кореспондент УНІАН, під будівлею ДБР на підтримку Федини зібралися декілька десятків людей.

В основному це ті ж самі люди, які приходять підтримувати п’ятого президента Петра Порошенка, коли його викликають на допити до ДБР.

Перед тим, як зайти в будівлю, вона виступила перед своїми прихильниками, де назвала кримінальну справу політичною. За словами Федини, її виклик у ДБР проходив з порушеннями.

Частина виступу політика була англійською мовою. Вона закликала міжнародні організації відреагувати на порушення прав людини.

Серед мітингувальників помітили і Тетяну Чорновол із милицями. Два тижні тому екснардеп сама перебувала у будівлі ДБР. Однак проникла туди через паркан.

“Мені боляче і соромно, що в нас не просто “потєрпєвший” Зеленський, а що в нас потерпілий головнокомандувач, який злякався розмови двох невідомих йому жінок. Ви осягаєте весь маразм цієї ситуації? Якщо потерпілий головнокомандувач боїться розмови двох невідомих йому жінок, то як він збирається захищати Україну й протидіяти московському вторгненню та вбивству наших громадян?

Він каже, що йому страшно. Він злякався і вважає наші з Марусею Звіробій слова погрозами. Слова “а знаєш, там стріляють”, слова “а знаєш, там розриваються гранати”, “а знаєш, там люди на межі своїх нервів” і “небезпечно їздити на передову в білій сорочці”, – сказала Федина.

До слова, підозру таки вручили і тепер депутата Софію Федину чекають на допит. Про це Федина повідомила журналістам під стінами ДБР.

“За результатами вручення підозри, маю повістку на допит”, – зазначила вона.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *