Мендель відірвалася від Зеленського заради потужних обнімашок, ледь не придавили: “Насичена поїздка…”

Юлія Мендель показала українцям, як пройшов її недавній візит на Донбас з президентом Зеленським

Юлія Мендель, скріншот: YouTube

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла своїм підписникам в мережі про нещодавню поїздку на Донбас, де вона супроводжувала першою особу держави, а також зустрілася з бійцями ЗСУ. До слова, на одному з фото можна помітити вельми теплі обійми Юлії Мендель і українських захисників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram

“Дуже насичена поїздка на Донбас. Захоплююся працездатністю і справжністю Президента @zelenskiy_official, силою, витривалістю і мудрістю наших військових. Нам всім потрібен мир на українських умовах, тільки з такими думками повинні будувати нашу Україну, цілісну і єдину.”,- підписала публікацію Юлія Мендель.

Варто також нагадати нашим читачам, що радник глави офісу президента Михайло Подоляк порадив прес секретарю глави держави Юлії Мендель подати до суду на автора чуток про те, що вона вагітна від Зеленського. Йдеться про політику Геннадія Балашова. Подоляк заявив, що це має бути “максимально великий позов”, щоб він був “на астрономічну суму і ці гроші автоматично повинні бути зараховані на будь-який дитячий будинок”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *