Допис блогера Володимира Дубового. Публікуємо допис в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:
“Невеличкий психоаналіз цього показового фото.
Перед тим як читати текст, задайте питання собі: «Що ми бачимо?»

Отже поїхали: 1) Зеленський поливає зі свого папірця Президента Порошенко: «Пачєму нє сідят убійци Майдана?», яких сам відпустить, ну це вже не новина. Бреше, як та моська, закінчуючи «пачєму канфєткі рашен кушают **апалчєнци**?» То Порох мав би відповісти: «а чому окупанти та терористи дивляться серіал «Свати»?Дивляться ж! Кілька днів тому Вова продав в РФ свій новий серіал «Папік». Як же він міг такий скарб забрати у власного народу і продати собакам!?! Бо він зажерливий барига. Зеленський звинуватив Пороха у всьому чим він сам є. Цей феномен був помічений і вперше описаний Зигмундом Фрейдом, він так і назвав його übertragung, що можна перекласти як «підсвідоме перенесення». 2) Цікава деталь. Між Порошенко та Зеленським стоїть охоронець Зеленського. Ми не бачимо **жодних** охоронців діючого Президента. Та Вова просто сцикло! Таке враження, неначе боїться, що Порох за його відверті оббріхування дасть йому в око. Навіть кандидати в президенти США, при всіх загрозах, не витягують своїх охоронців наперед сцени. Бо то ганьба і виборцям покаже їх слабкими боягузами. Володимир ще цього не соромиться.

Згадаємо апофеоз реалізації страхів Зеленського, коли він до смерті перелякався двох дівчат Марусю та Софію, що за день і обшуки провели вночі. Джорж Майкл колись в 2002 присвятив пісню «Shoot the dog» («пристреліть собаку») президенту Джорджу Бушу в кліпові фігурує Білий Дім. І уявляєте! У нього Буш так і не провів обшук вдома..

3) За Зеленським стоїть Кошовий, вбраний (якщо можна так сказати) в одяг рашин бренду pо…y. От скажіть, що Зеленський не міг сказати: «Жека, ти мєня пазоріш пєрєд ізбіратєлямі». Але нащо? «русскіє матом нє ругаюцца, рускіє матом разгаварівают». Це індикатор не лише бидляцької натури Кошового, це ознака хамськоі особистості самого кандидата в президенти.

Отже, шановні пацієнти, діагноз: брехло, сц@кло, х@мло. Присилайте фоточки …” – заявляє блогер.

Джерело: marik.co.ua