Карантин в Україні знову хочуть продовжити: в Кабміні озвучили нову дату – 2021 рік

У Кабінеті міністрів України задумалися про продовження карантину через коронавируса ще як мінімум на один рік, а, можливо, і на два.

Карантин в Украине снова хотят продлить: в Кабмине озвучили новую дату - 2021 год

Джерела в Кабінеті міністрів України відзначають: пандемія може затягнутися ще на рік-два і невідомо, коли вона закінчиться. Щоб уникнути нових проблем, будуть посилюватися обмеження.

Про це розповідається в матеріалі видання “Обозреватель” , передає Діалог.UA.

Джерела в українському уряді повідомляють: Кабмін не обмежиться на продовження карантину ще на місяць – два в 2020 році. Офіційно цього підтверджень поки немає, але, тим не менш, така інформація існує. За деякими даними, це пов’язано з початком другої хвилі захворювання COVID – 19, а значить варто очікувати жорсткості обмежень.

за даними джерел в Кабміні, пандемія може затягнутися ще на рік – два, тому щоб уникнути нових проблем обмежувальні заходи будуть посилюватися. Тим часом в надрах уряду вже готові варіанти виходу з цієї ситуації. При цьому обидва сценарії розраховані знову ж на рік – два.

Як ми вже повідомляли раніше, Міністерство охорони здоров’я України оголосив про готовність подати до Кабміну постанову про продовження карантинних обмежень в Україні ще на місяць. Проте адаптатівний карантин буде трохи змінений.

У той же час експерти не можуть поки точно сказати , куди до кінця 2020 року піде тренд зростання числа хворих коронавірусів в Україні.

Джерело: prosvita.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *