“Слуга народу” нардеп Максим Бужанський “загримів” в “Чистилище” сайту “Миротворець”

Чинний народний депутат від “Слуги народу” виявився на сайті за розпалювання ворожнечі, а також за слова і дії антиукраїнського змісту.

Народний депутат України, член фракції політичної партії “Слуга народу” Максим Бужанський виявився в “Чистилище” сайту “ Миротворець “за слова і дії антиукраїнського змісту.

Про все детально розповість Діалог.UA.

Знаменитий на всю Україну своїми скандальними і різкими заявами, а також симпатією до екс-президента Віктора Януковича, який ностальгує за СРСР нардеп потрапив в “Миротворець” за розпалювання ворожнечі між громадянами України, а також за заяви і дії з антиукраїнським підтекстом.

Крім того, БУЖАНСЬКЕ згадали і ряд інших справ, які пов’язані з політикою. Його звинуватили у протиправному заволодінні майном підприємства, хуліганстві, побитті колишньої дружини, незаконному носінні та зберіганні зброї. Сам Бужанський на це поки що ніяк не відреагував.

Як ми вже повідомляли раніше, Верховна Рада України під керівництвом Дмитра Разумкова вирішила розглянути 16 липня, в день проголошення Декларації про державний суверенітет України, альтернативний законопроект про мови викладання в школах. Даний документ фактично скасовує обов’язкове вивчення 80% предметів українською мовою.

Це викликало вибух обурення в середовищі опозиційних депутатів. Члени “Європейської солідарності” звернулися до українців з проханням прийти під будівлю Верховної Ради і сказати своє “ні” з цього приводу. Крім того, Ірина Геращенко кинула виклик Максиму БУЖАНСЬКЕ через його мовного законопроекту.

У той же час частина депутатів від “Слуги народу” заявила , що не підтримуватиме законопроект Бужанського. За їх словами, в суспільстві досить людей, які виступають проти зміни закону про мови.

Повна версія посту | Більше тут}: “Слуга народу” нардеп Максим Бужанський “загримів” в “Чистилище” сайту “Миротворець “

Джерело: prosvita.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *