Володимир Омелян: Ви ж знаєте, я людина толерантна і спокійна. Поки не уривається терпець. Переглянув виступ високоповажного Прем’єр-міністра на ICTV, якого знаю ще зі Львова.

Ви ж знаєте, я людина толерантна і спокійна.

Поки не уривається терпець.

Переглянув виступ високоповажного Прем’єр-міністра на ICTV, якого знаю ще зі Львова.

Щодо корисності нарад з Президентом – це яскраво змалював ще попередник пана Шмигаля. Головне – щоб пан Президент не нервували, а те, що він нічого не розуміє і нічого порадити не може – це загальновідомий факт.

Але останній абзац фб-посту пана Шмигаля мене просто добив.

1. Які «всі» необхідні умови для зростання матиме наша промисловість в цьому році?!
Чоловіче, в тебе падіння ВВП на 10-15% в 2020, стрімке падіння промисловості, мільйони безробітних вже на вулицях.

2. Велике будівництво.

Те, що Ви об’єднали наш Дорожній Фонд з нашим Державним Фондом регіонального розвитку, скоротили їх фінансування і назвали все це «Великим Будівництвом» – від цього воно великим будівництвом не стало. І 150 000 нових робочих місць Ви там не створите, як і не створите загалом 500 000 нових робочих місць у травні. Не дуріть президента, не дуріть себе, не дуріть нас!

3. По авіації у Вас – нуль. Одна фантазія. Гіперлуп – набагато реальніше!

4. Вагонобудівна сфера. Навіть якщо Ви знайдете гроші в спорожнілому державному бюджеті, бо Укрзалізницю Ви вже добили, ні вагонів, ні локомотивів Ви збудувати не встигнете. Бо на це потрібен час, якого у Вас немає.

5. Мультиплікатори, додаткові робочі місця в супутніх галузях і інші мудрі слова – забудьте. Ви досі власну програму не спроможні розробити, елементарний порядок три тижні готуєте, план дій виходу з кризи все ще не готовий. А мільйони людей вже сьогодні на вулицях….

Якщо Вам цікаво, то американська компанія Virgin Galactic провела випробовування космічного корабля Unity для суборбітальних екскурсій.

Можливо, ця інформація Вам буде корисною в подальшому

Володимир Омелян

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *