Роман Кулик: “Після заяви Верещук щодо Одеси, вона мала стати нерукоподатною особою в медіапросторі й політиці.”

Що депутатка “СН” Ірина Верещук не в собі, було видно давно. Але в дописі про Одесу вона закликає нас просити прощення в сєпарів і бойовиків. Не лише тих, кого РФ підняла для захоплення міста в Одесі. Верещук закликає просити прощення у ворогів української державності і деінде:

“Тому сьогодні ми маємо попросити прощення. Прощення перед тими, чиї життя не зберегли шість років тому: і в Одесі, і в Києві, і в інших містах України. Всі вони були нашими громадянами. Вони мали різні погляди: серед них були і гарні люди, і погані, але всі вони були наші люди, і ніхто з них не хотів помирати.

Якщо одні знайдуть сили попросити прощення, а інші знайдуть сили пробачити, нам стане легше йти далі”.

Пхах. Ну вони не злочинці і не зрадники, не порушники Конституції та низки законів, а просто мали різні погляди і не хотіли помирати. Як завуальовано написати “люди, що прагнули жити в РФ, хотіли ліквідації України та перші почали вбивати українських громадян”. Якби в 2014-му в Одесі та “інших містах” не знайшлось прагматичних україноцентричних громадян, яким було по цимбалам, хто з російських маріонеток хоче помирати, а хто ні – то Верещук у Рава-Руській стала би на кількасот кілометрів ближче до нового державного кордону. Причому Верещук хто завгодно, але не ідіот. Вона це все чудово розуміє, просто треба відпрацьовувати президентську “примирювальну” повістку. Сивохо вже немає в РНБО, але його справа живе й процвітає.

Після однієї цієї заяви Верещук мала стати нерукоподатною особою в медіапросторі й політиці. Цього не станеться, уже сотні разів проходили. Але нагадувати про такі “всрато-примирювальні” заяви треба й будемо.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

За матеріалами зі сторінки Романа Кулика

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *