Блогер: “Можна ж було закрити ситуацію з «Велюром» просто. Прогнозую, що скоро мери почнуть публічно вкривати “гарними” словами президента заради…”

А можна ж було розрішити ситуацію з «Велюром» просто та елегантно, не чекаючи, поки вона потягне за собою низку очевидних як божий день наслідків.

Потрібно було просто публічно засудити Тищенка, накласти нехай символічне, але стягення по партійній лінії, а потім офіційно звернутися до НПУ зі зверненням щодо правопорушення. Після того, як ресторан Тищенка оштрафують, публічно доповісти про це людям у черговому президентському відеозверненні. Все, ситуацію вирішено. Що заважало?

Ігнорування порушень Тищенка викликало обурення передусім людей, які вимушено закрили на карантин свій бізнес і вже два місяці проїдають накопичення без жодної державної допомоги. Таких людей дуже багато. І зрозуміло, що не скористатися таким подарунком напередодні виборів не могли люди в регіонах, які за фактом уже перебувають у процесі кампанії.

Погрози з боку президента на адресу місцевої влади – це манна небесна, безкоштовний піар вищого гатунку, за який навіть можна пару діб відсидіти в місцевому ІТТ. Прогнозую, що скоро мери почнуть публічно вкривати “гарними” словами президента заради ореола мученика. Залишати без відповіді це буде не можна – в Україні не люблять слабкість, дати силову відповідь буде не можна й поготів – більше, ніж слабкість, в Україні не люблять тиранію.

Треба забувати оце «девочку буду защищать». Надто багато «девочек» в оточенні президента. І надто багато через них зашкварів.

За матеріалами зі сторінки Сергія Іванова

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *