Все нижче і нижче. Кремль просить зняти санкції у відповідь на гуманітарку для Італії

Ось, все-таки вперті і нелогічні звірята живуть за поребриком. На кожному розі кричали про те, що санкції їх взагалі ніяк не зачіпають, просто смішать “Іскандери”. І в крайньому випадку можна викрутитися білоруським пармезаном і лососем. Але, мабуть, припікає. Два рази в ООН і ЄС лізли зі скаргами – мовляв, епідемія, горе, давайте скасуємо санкції. Італії допомогли? Тепер просять розплатитися, домігшись зняття санкцій. Дуже дріб’язкові і корисливі звірята. Ідіть з Криму і з Донбасу, приберіть сміття і заплатите за все зруйноване – потім поговоримо …

Італійські ЗМІ повідомили, що представник «Руху п’яти зірок», який є членом коаліції в парламенті Італії і президентом комісії закордонних справ Сенату Віто Петрочеллі, отримав лист від Леоніда Слуцького з проханням зняти санкції з Москви.

Про це повідомляє «НБН» посилаючись на «Linkiesta«. У виданні вважають, що цим листом «Москва виставила Італії рахунок за гуманітарну допомогу в боротьбі з коронавірусів».

У листі ж, яке датується 27 квітня, Слуцький просить, щоб Італія почала тиснути на Брюссель, щоб ЄС скасував санкції відносно Російської Федерації. Він також пише, щоб Віто Петрочеллі розповів про прохання Кремля італійським сенаторам:

«Країни Заходу вважають себе демократичними, але в той же час обклали санкціями чи не третину населення світу … І не хочуть їх послабити навіть в період пандемії. Я закликаю всіх політиків відмовитися від санкцій ».

За матеріалами сайту Донецкие Вести

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *