“Знову разом?”: Ірина Білик возз’єдналася з колишнім чоловіком

Співачка заінтригувала новою світлиною з екс-обранцем.

Відома українська співачка Ірина Білик натякнула на возз’єднання з екс-чоловіком – українським хореографом та шоуменом Дмитром Коляденком. Виконавиця поділилася новим знімком з колишнім. unian.ua

На своїй сторінці в Instagram артистка підігріла інтерес шанувальників, опублікувавши світлину з Коляденком. Хореограф позував на камеру, тримаючи у руках тарілки з їжею. На фото він показався у своєму звичному образі – чорній футболці, рожевій шапці та чорних окулярах.

У підписі до світлини Білик зазначила, що вони разом з Дмитром обідали, а приготуванням страв займався саме чоловік. Допис Ірина доповнила своєю ліричною піснею “Ти мій”, чим також натякнула на возз’єднання з шоуменом.

Дмитро Коляденко / Скріншот Instagram
У коментарях під знімком Коляденко запитав в Білик, чи було їй смачно, на що співачка відповіла: “Дякую за обід, сонечко, завдяки тобі згадала дитинство!”.

Шанувальники зірок припустили, що вони знову закрутили роман. Більшість підписників артистки щиро зраділи возз’єднанню знаменитостей та привітали їх:

“Яка прекрасна новина, щиро радію, що ви разом. Щастя вам, ви на це заслуговуєте”
“Ви знову разом? Коляденко казав, що більше ніколи!”
“Іруся! Дуже за вас рада”
“Нарешті Діма на сторінці вашій”
До слова, виконавиця та хореограф перебували у стосунках з 2001-го до 2006 року. Їхній роман був яскравим і часто обговорюваним у ЗМІ. Білик і Коляденко декілька разів розходилися і мирилися, але співачка після бурхливих ревнощів все ж пішла від шоумена.

Попри розставання, зірки підтримували зв’язок та приятелювали. Під час повномасштабного вторгнення вони проводили багато часу разом. Однак у травні цього року Дмитро поставив крапку у стосунках з Іриною, заявивши, що вони посварилися. Щоправда, схоже, знаменитості помирилися та налагодили спілкування.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *