Вlйна може закінчитись уже цього року: Зеленський назвав довгоочікувану дату – українці схрестили пальці

Війна в Україні може закінчитися вже цього року

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна може зупинити на полі бою голову Росії володимира Путіна до листопада. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

«Ми не знаємо, хто буде президентом США після листопада – лише американці це вирішують. Але розуміємо, що до листопада ми зможемо зупинити путіна», – сказав Зеленський.

У той же час Трамп перед зустріччю зазначив, що у разі перемоги на виборах «багато працюватиме з обома сторонами, щоб вирішити це питання і знайти рішення», маючи на увазі російсько-українську війну.

«Це має закінчитися. Він [Володимир Зеленський] та його країна пройшли через таке пекло, через яке пройшли небагато країн», — зазначив кандидат від республіканців.

Варто нагадати, що Володимир Зеленський ще до початку візиту до Америки говорив, що хоче подати план перемоги обом кандидатам у президенти США.

У передвиборному штабі Трампа заявили, що нічого не знають про можливу зустріч республіканця з президентом України. Хоча до цього сам Трамп говорив, що, «напевно», зустрінеться із Зеленським, який зараз перебуває у США.

Згодом стало відомо, що кандидат від республіканців отримав від президента України листа з проханням про зустріч.

Зустріч відбулася 27 вересня у хмарочосі “Трамп-тауер” у Нью-Йорку. Трамп в черговий раз заявив, що у разі перемоги зможе швидко досягти результату війни.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *