Начальник Одеського ТЦК назвав розмір своєї зарплати

Військком сказав, що його зарплата набагато менша, ніж у військових, які служать у бойових частинах.

Начальник Одеського обласного ТЦК та СП Юрій Пуйко назвав розмір своєї зарплати на посаді, яку очолює від серпня 2024 року. tsn.ua

Про це він сказав у інтерв’ю проєкту Ukrainian Witness.

Пуйко заявив, що його зарплата становить менше 30 тис. грн.

“Я вам розмір її не буду казати, але вона набагато менша, ніж у тих військовослужбовців, які проходять службу у бойових військових частинах. Менше 30-ти (тисяч гривень – ред.). Але нічого, справляємося“, – сказав очільник Одеського обласного ТЦК.

До слова, щодо статків військкома, то у своїй декларації за 2023 рік він вказав, що отримав дохід 726,5 тис. грн (зарплата), а його дружина Наталія заробила 284 тис. 995 грн. Ще 8917 грн Пуйку було виплачено як учаснику бойових дій.

Дружина очільника ТЦК користувалася квартирою площею 40 кв. м в Чернівцях, якою володіє Світлана Пуйко. А 2022 року стала власницею квартири в цьому ж місті на 59 кв. м. Пані Наталія також володіє гаражем на 24 кв. м.

Сам Пуйко орендує 17 кв. м у гуртожитку в Хмельницькому та володіє земельною ділянкою на 2 гектари в селі Ленківці Чернівецької області. Також у його власності є авто Skoda Superb 2020 року випуску.

Зауважимо, Пуйко очолює Одеський обласний ТЦК від серпня 2024 року. У період від 2018 до 2019 року він був заступником військового комісара Волинського обласного військкомату.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *