”Ми ближче до миру, ніж думаємо”, – Зеленський розповів у США кроки, які зміцнять Україну

Зеленський закликав Захід ще більше зміцнити ЗСУ, а сама війна, на його думку, набагато ближче до завершення, ніж багато хто думає.

Напередодні президент України прибув із робочим візитом до США. Зеленський не лише відвідає Генасамблею ООН, а й презентує Білому дому новий план перемоги.

Про це глава України розповів у вчорашньому інтерв’ю телеканалу ABC News.

Найголовніше у новому плані перемоги – зміцнити Україну, саме тому Зеленський знову звертається до Заходу за допомогою, а саме закінчення війни набагато ближче, ніж прийнято рахувати.

Президент України також закликає в чергове зняти всі обмеження на використання західних далекобійних ракет проти військових об’єктів усередині самої Росії.

Путіну такі заяви припали до душі. Він став знову загрожувати Заходу ядерною зброєю, а також прямим залученням цих країн до війни Росії та України.

Тему далекобійної зброї було порушено після того, як ЗСУ прорвали кордон у Курській області РФ. Цей прорив став несподіванкою для самого Путіна. Він чудово розуміє, що насправді не може забезпечити безпеку мешканцям своєї країни.

За словами Зеленського, лише з позиції сили Україна зможе змусити Путіна припинити війну та сісти за стіл переговорів.

26 вересня у Вашингтоні відбудеться зустріч Зеленського із Байденом, де глава України презентує докладний план перемоги. Згідно з цим планом, усі ключові рішення мають бути за США та прийняті до кінця 2024 року. В іншому випадку сама війна затягнеться на тривалий період.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *