Активіст: Коли порівнюєш Супрун та Ємця – розумієш, що це просто неспівставні по всіх параметрах менеджери..

Систематично з’являється нова заява чи дія міністра охорони здоров’я Іллі Ємця, від яких у багатьох горить. Чудернацькі ситуації в комунікації із власними співробітниками, спроби брутально просунути свою людину на зама керівника Медзакупівель, вислови про пенсіонерів і тд.

А на цьому фоні – системна, якісна та професійна комунікація команди Уляни Супрун, яка немає жодної посади, але продовжує задавати здорову повістку під час пандемії.

І апогей тенденції – її оверфахове інтерв’ю на УП, яке за добу побило рекорд сайту по читачам та шейрам – більше 550 і 86 тисяч відповідно. Абсолютно очевидно, чому текст такий популярний.

Й коли порівнюєш Супрун та Ємця – розумієш, що це просто неспівставні по всіх параметрах менеджери. Але ж “декому” горіло виперти її, щоби ми зараз спостерігали потуги вже другого підряд неспроможного і безтолкового міністра на посаді після Супрун. І все це під час пандемії, коли в уряді треба бодай хтось із компетенцією та хребтом для формування правильного порядку денного. Біль.

Роман Кулик

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *