“Колона російських військ в Італії. ЄС і НАТО безсилі, а Путін готовий всім допомогти – таку картину успішно вклали у голову італійцям”

ЗЕЛЕНІ ЧОЛОВІЧКИ В ІТАЛІЇ

Сьогодні отримав світлини такого характеру, після перевірки зрозумів, що правда. Колона російських військ в Італії.

За інформацією італійських та російських ЗМІ – це вірусологи, що направлені в Італію з метрою дезінфекції та боротьби з кoрoнaвірyсом. “Братська” допомога Путіна італійцям.

За моїм спостереженням: колона транспорту військового призначення з номерними знаками московського воєнного округу, кунги та цистерни (нагадує війська РХБЗ). Очолює групу зі ста спеціалістів генерал-майор Кікоть Сергій Григорович, а тепер увага: ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬК РХБЗ РФ З ОЗБРОЄННЯ ТА НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. У 2018 році цей “товариш” захищав Росію в Гаазі з питань застосування бактеріологічної зброї у Сирії. Тобто версія про лікарів-рятівників вже не дуже…

За даними деяких італійських інформаційних ресурсів, 80% привезеної допомоги з РФ є непотребом, і місія росіян взагалі до кінця не зрозуміла, а деякі військові РФ позитивні на COVID-19.

У соціальних мережах: італійці дякують Росії за допомогу, деякі виступають проти НАТО яке не допомагає, а проводить навчання, окремі взагалі виступають проти ЄС і НАТО, кажуть, дорога Італії на схід! Також активна інформаційна кампанія в підтримку Путіна, поширюють його заяву: “якщо б Італія вийшла з ЄС, Росія її не залишить на одинці”. Такої заяви я поки не знайшов.

Що я бачу: у Європі, а зокрема і в Італії готуються військові навчання НАТО “Defender 20”. Росіяни активно намагаються дискредитувати в інформаційному плані сили альянсу, оскільки навчання є важливим стратегічним ходом, наймогутніша концентрація сил НАТО у Європі з часів Холодної війни. Спроби вплинути на думку людей з цього приводу відбувалися декілька днів тому, недавно описував.

Американські солдати готуються “невідомо з ким воювати”, ніяк не допомагають у боротьбі з вірусом, а тут “братні” росіяни прислали цілих 100 “спеціалістів” для порятунку. ЄС і НАТО безсилі, а Путін готовий всім допомогти – таку картину успішно вклали у голову італійцям.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

” alt=”” aria-hidden=”true” />

За матеріалами зі сторінки Geoffrey Pyatt

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *