Заробітчанка з Італії : В мене волосся стало дибки. Яка дикість ! Людей, що повертаються додому гoтoвi закuдaтu камінням .

Раїса Заремба в групі Фейсбук Українці в Італії написала допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Я б наполегливо просила адміністраторів групи не дозволяти вхід в групу тим , хто не є в Італії . Занадто багато агресії в останній час проти нас , заробітчан . Ті , хто не куштував нашого хліба , ніколи не зможуть зрозуміти нас і тих умов , в яких ми живемо і працюємо . А заходити сюди і читати їхні дурні запитання на зразок куди ми тікатимемо з червоних зон , якщо вся Украіна скоро стане червоною зоною .
Люди повертаються додому . Так , можливо це не найкращий вчинок саме зараз , але ситуації різні і людей треба розуміти . Вчора під однією з дискусій на цю тему прочитала коментар однієї жінки . Вона написала просто : я повертаюсь додому , бо у мене пoмeр син …
В мене волосся стало дибки …. Але ж знайдуться ті , хто буду готовий зaкидaти її кaміння , бо вона повертається з червоної зони … Яка дикість !!!
Я працюю на острові . В нас ситуація не настільки критичнa , як в Ломбардіі . Але я зі страхом засипаю і прокидаюсь . І я можу уявити психологічний стан тих , хто в епіцентрі пекла.
Не вистачає тільки критики і осуду тих , хто залишився дома !!!

Джерело: bestpost.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *