Віктор Чумак: Перехворіють всі. В першій хвилі, найтяжчій, яка на мій погляд затягнеться для світу до вересня -листопада – 60-70% відсотків населення планети

Це мої думки, звичайної людини, що читав, думав та аналізував всю ту інформацію, що є про К-19 і зробив свої висновки.

На глобальному рівні:

  1. Вакцина від цієї зарази з’явиться не раніше початку 2021 року.
  2. Перехворіють всі. В першій хвилі, найтяжчій, яка на мій погляд затягнеться для світу до вересня -листопада – 60-70% відсотків населення планети, у другій, легшій і пізнішій 40-30.
  3. Нації омолодяться.
  4. Людство визнає пандемії а не зброю найстрашнішою небезпекою на планеті.
  5. Всі зрозуміють що Пу..ін – ху.ло.
  6. Суспільство Накопиченння та споживання згине.
  7. Спочатку країни закриються у своїх національних капсулах.
  8. Почнеться боротьба за ресурси, в першу чергу – за воду.
  9. Економіки всі зміняться, наша просто повністю впаде та трансформується. Але й то добре, тому що наш тип взагалі не життєздатній, а агонія без кризи, могла б нас мучити ще довго.
  10. Але свобода комунікацій це знівелює.
  11. Рівномірний розподіл ресурсів та контроль за їх споживанням стане світовою ідеєю.
  12. Моі внуки стануть тому свідками.

Що робити кожному з нас? Що роблю я?

  1. Самоізоляція – спосіб якщо не отримати заразу зовсім, то відтягнути цей неприємний момент, аж до другої хвилі. Тому я заліг на дно у селі разом із дружиною і псами. Пси безпечні, а дружина під жорстким контролем.

Думав забрати у село всіх дітей та онуків. Але проста логіка підказує, що в групі із чотирьох осіб де двоє собаки, підхватити заразу складніше ніж у групі із десяти осіб, де собак стільки ж. Тому самоізоляція та мікро групи!

  1. Ліків поки що нема, а лікуватися хочеться. Тому купив добрі швейцарські вітаміни і щоранку видаю собі і дружині належну порцію. Вроді як і лікуємось. Це – заспокоює.
  2. Хінці писали, що зараза не любить високих тмператур. Не знаю чи це правда, але гарячі ванни або сауна тричі в тиждень може стати не тільки приємною, а і корисною. Тому годину в день рубаю дрова для лазні.
  3. Не ганяйтеся за масками. Якщо ви не лікар і не хворий – вони вам до дупи. Краще рукавички, або антисептик. Це ефективніше.
  4. Головне! Не панікуйте. Не втрачайте віри в людство, любові до ближнього і почуття гумору відносно себе.
  5. Ще трохи спостережень і думка з пропозицією.

Розповсюджувачами вірусу стануть ті, хто не піде на карантин та самоізоляцію через тещо вимушені заробляти на життя. Їх багато і я їх не засуджую. І їх не заженеш в приміщення жодним надзвичайним станом.

Способом їх підтримати могло б стати створення фонду порятунку, який би міг сформувати олігархічний та дуже великий бізнес. Десь через місяць вонии зрозуміють, що їх шахти та заводи без шахтарів та сталеварів – просто ями у землі та купа металобрухту. А після можливих втрат своїх близьких – прийде і розуміння того, що гроші не лікують.

висновки

  1. Для атеїстів : сприйміть це так, що світова екосистема просто відновлює баланс.
  2. Для віруючих: Творцю набридли лузери. Він змінює команду виконавців

Віктор Чумак

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *