9-річний синочок ніколи не побаче свого татуся. Тяжка хвороба забрала життя ветерана АТО.

Сонячний день починається із сумної звістки.

Вчора, 22 березня, пішов з життя ветеран АТО, підполковник Сил Спеціальних Операцій Костянтин Іванович Козьма. Причиною стала тяжка хвороба, з якою офіцер боровся тривалий час.

Бойовий шлях Костянтин починав у 3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго, до лав якого долучився з самого початку війни. З часом він заслужено обійняв посаду вже у Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

Суворий, але світлий на лице офіцер зі смішним позивним завоював численні відзнаки, серед яких і “Срібний вовкулака”, блискуче опановував навчальні курси та отримував дипломи закордонних військових ВИШів у сподіванні якнайкраще послужити своїй країні. Попри всі грифи службових таємниць, чомусь ми точно впевнені: саме завдяки таким світлим і рішучим бойовим офіцерам, як Костянтин, Україна й досі не капітулювала перед лицем агресора, і наші діти сьогодні живуть у відносному мирі та безпеці.

За хвороби допомагали усім миром – і побратими, і волонтери, і всі небайдужі.
Але не судилося.

Тяжко, коли захисник гине у відкритому бою з ворогом.
Ще тяжче, коли молодий чоловік проходить пекло війни і, зрештою, гине через таке лихо. Саме зараз, у ці хвилини з полеглим прощаються колеги та побратими. Поховали його на Вінничині, у невеликому мальовничому селі Ставки. Смерть Костянтина осиротила цілу родину: дружину та 9-річного сина.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Наші співчуття, шана і щира подяка.
Світла пам’ять!

За матеріалами зі сторінки Центр волонтерів “People’s Project”

Джерело: vsns.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *