40 тисяч інвесторів “Укрбуду” звернулись до Зеленського і нагадали йому про обіцянку ,яку він дав 12 грудня 2019 року

Понад 40 тисяч інвесторів досі чекають відновлення будівництва житлових комплексів “Укрбуд“, з цього приводу вони звернулися до президента Володимира Зеленського. Звернення інвестори опублікували на YouTube-каналі “Інвестори УкрБуд“.

Інвестори нагадали українському лідерові про те, що 13 тисяч сімей вклали гроші в “Укрбуд” і 12 грудня 2019 року він повідомив, що питання вирішене і відновить будівництво “Київміськбуд”.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

Українці заявили, що чиновники ігнорують рішення президента і не сприяють будівництву в той час, як тисячі громадян залишаються без свого житла.

“Пенсіонери, молоді сім’ї, діти, військові. Невже всім байдуже? Невже слово президента нічого не варто в нашій країні? Невже нас кинули двічі? Пане президенте, поверніть нам надію! Виконаєте нарешті свою обіцянку і дайте бюрократам чітку команду – будуйте!” – йдеться у зверненні.

У коментарях під відео інвестори також звертаються до Зеленського, вони пишуть, що більше трьох років живуть “у сараї”, поки чиновники їздять на дорогих машинах, а також запитують: “чому крадії досі на волі”.

“Пане президенте, ми не майбутнє України. Ми зараз живемо, ми зараз любимо, ми дітей народжуємо, ми теперишнє України. Ми довіряємо вам, ви авторитет і влада, ми вас поважаємо і також ДУЖЕ ЧЕКАЄМО, щоб будівництво ЗАВЕРШИЛОСЯ. Ми хочемо жити в Україні, працювати в Україні і будувати майбутнє в Україні. Допоможіть!!!” – пише один з коментаторів.

Інвестори просять людей підписувати петицію, в якій Зеленського просять знову звернути увагу на ситуацію з “Укрбудом”. Вона була опублікована на сайті президента 21 квітня і станом на ранок 3 травня її підписали понад 14 тисяч осіб.

Нагадаємо, 2 жовтня 2019 року НАБУ оголосило про підозру колишньому главі «Укрбуду» Максиму Микитасю через афери з квартирами для нацгвардійців. 4 жовтня суд призначив екс-нардепу заставу в розмірі 5,5 млн грн і зобов’язав носити електронний браслет.

25 листопада Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду збільшила розмір застави. Після того, як за Микитася внесли заставу в розмірі 80 млн грн, він вийшов із СІЗО.

Згідно з рішенням суду, 80 млн грн, які були на рахунку казначейства, перейшли в дохід держави, а розмір застави як альтернативи арешту Микитасю збільшили до 100 млн гривень.

За матеріалами INFORESIST

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *