20 хвилин тому! У МЗС повідомили. Крим буде нашим. Байден допоможе. Зеленський домовився

Під час візиту до Сполучених Штатів, президент України Володимир Зеленський концентруватиме свою увагу на тому, що питання тимчасово окупованого Криму потребує не просто уваги, але і конкретних кроків.

Про це розповіла перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

“Тема Криму має багато різних вимірів, і тут про Крим лінійно не можна говорити. Дійсно, Крим потребує не просто уваги, але і конкретних кроків. Власне це те, на чому буде концентрувати свою увагу Президент під час свого візиту (до Сполучених Штатів — ред.)”, — зазначила Джапарова.

Зі слів першої заступниці міністра, США від самого початку виходу ініціативи “Кримської платформи” у публічний простір підтримували її не лише політично, але і практично.

Також, говорячи про візит Президента до Сполучених Штатів, Джапарова підтвердила, що безпекові питання, зокрема і триваюча мілітаризація Кримського півострова, також будуть у фокусі.

Нагадаємо, 6 серпня у Вашингтоні міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провели зустріч з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном щодо підготовки візиту Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки та переговорів з Президентом Джозефом Байденом.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *